Over ons

Rendementsverbetering

Naast kwaliteit biedt Five Star Power Glue ook een goede marge aan haar wederverkopers. Hierdoor ontstaat een respectvolle relatie met hechte samenwerkingsverbanden. En blijft de aandacht op het leveren van de juiste oplossing voor de klant.


Product op maat

Five Star Power Glue werkt nauw samen met de fabrikant. Hierdoor zijn wij in staat om voor iedere toepassing binnen 7 dagen een lijm specifiek samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan viscositeit, hittebestendigheid, anti blooming en flexibiliteit, maar ook de uithardingtijd kan van groot belang zijn!

Al uw eisen en wensen in één lijmproduct? Als enige lijmproducent bieden wij u deze speciale mogelijkheid. En wij doen dat ook voor kleine hoeveelheden.


Ondersteuning

Het kan lastig zijn te bepalen welke lijm u nodig heeft. Five Star Power Glue heeft specialisten in huis om u van het juiste advies te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan viscositeit, hittebestendigheid en flexibiliteit, maar ook de uithardingtijd kan van groot belang zijn!

Onze specialisten staan voor u klaar om u snel van een passend advies te voorzien.


Dertig jaar ervaring

Five Star Power Glue is al meer dan dertig jaar actief op het gebied van lijmen in Europa. Door de jaren zijn er nieuwe producten bijgekomen en zijn de bestaande producten verder verbeterd. Met onze kennis zijn wij in staat zijn om onze bestaande en onze nieuwe klanten de juiste oplossing te bieden.

Vele klanten gingen u voor en werken met plezier met onze producten. Van toonaangevende klanten zoals Siemens, Daimler Benz en de Bosch groep tot aan de ZZP’er op de bouwplaats, de vakgarage of de installateur.

©Five Star Power Glue - Alle rechten voorbehouden